Klanten-, leden- en donateurs-

werven

Heeft u zelf leads gegenereerd? Bijvoorbeeld op een beurs, via een campagne of een eigen actie? Wij bellen deze graag na. Indien u ontzorgt wilt worden in de leadgeneratie bieden onze partner MYS Marketing een passende oplossing. Bij Converzion bellen wij alle soorten leads voor u na.

WAAROM IS EEN WERVINGSCAMPAGNE BELANGRIJK

Een wervingscampagne voor nieuwe klanten, leden of donateurs laat uw organisatie groeien. Voor elke organisatie is het belangrijk om naast het behouden van huidige klanten, leden of donateurs ook nieuwe klanten, leden of donateurs te werven.

Met een wervingscampagne neemt u contact op met prospects om zo de geworven leads om te zetten naar klanten, leden of donateurs. Klanten, leden en donateurs komen en gaan van tijd tot tijd voor betere aanbiedingen, gewijzigde behoeften of nieuwe contacten. Om de verkoop op peil te houden, is het dus belangrijk om klanten te blijven werven.

 

HOE GAAT EEN WERVINGSCAMPAGNE VAN START

Wilt u nieuwe klanten, leden of donateurs werven voor uw organisatie? Met onze one-stop-shop van Converzion en MYS Marketing heeft u volledige ontzorging onder één dak. Samen met u kijken wij naar de propositie om vervolgens aan de slag te gaan met het bedenken en maken van leadcampagnes. MYS Marketing kan verschillende campagnes voor u samenstellen, opgemaakt in uw look & feel met een converterend aanbod:

  • Whitepapers
  • Copywriting
  • Direct messages
  • Miniadvertenties en dedicated campagnes
  • Stand alone campagne

Door het grondig A/B testen van de leadcampagnes is goed te zien of wij in de roos hebben geschoten. Wij duiken constant de cijfers in, doordat alles onder een dak zit kunnen wij snel schakelen en de campagne direct optimaliseren. De campagnes optimaliseren wij ook op basis van de resultaten die wij boeken.

 

WIJ HELPEN U BIJ UW WERVINGSCAMPAGNE

Converzion en MYS Marketing staan voor u klaar om een zo hoog mogelijke conversie in combinatie met een maximaal bereik en een goede terugverdientijd te realiseren.

Wij helpen u met het succesvol ontwikkelen en uitvoeren van uw wervingscampagne. Neem contact met ons op voor meer informatie!

ledenbehoud
…Een wervingscampagne voor nieuwe klanten, leden of donateurs laat uw organisatie groeien. Met een wervingscampagne neemt u contact op met prospects om zo de geworven leads om te zetten naar klanten, leden of donateurs.
Wilt u meer weten?