Almere, the place to be

Over ons

De koffie staat klaar! Kom langs bij Converzion in Almere om onze agents, trainers en de rest van het team te ontmoeten.

Door de kennis en ervaring die in meer dan 10 jaar is opgedaan in online marketing en meer dan 35 jaar in telemarketing en klantenservice, weten wij hoe belangrijk het is dat leads op de juiste manier worden opgevolgd. Een kwalitatief contact center is een essentieel onderdeel in de keten voor een succesvolle campagne. Met Converzion bieden wij een one-stop-shop en bieden wij u een totaalpakket. Van de allereerste stap van leadwerving tot de conversie tot klant, of lid of donateur.

leadgeneratie proces

Contact met echte mensen

Wij leggen het contact tussen organisaties en échte mensen. Wij zijn open, persoonlijk en doelgericht in onze communicatie. Zo komen we écht in gesprek. Ieder contactmoment is waardevol!

Converzion brengt uw organisatie onder de aandacht van relevante doelgroepen. Het doel: meetbare resultaten realiseren.

Met onze dienstverlening hebben wij een duidelijk onderscheid gemaakt tussen het werven van nieuwe relaties en het bewerken van bestaande klanten. Het gevolg: gekwalificeerde leads, interactie, meer verkopen, retentie en hoge klanttevredenheid. Voor u zetten wij graag onze kennis en ervaring in.

Wilt u groeien in omzet en marge? Uw ideeën uitdragen? Informeren of interactie?

Wij plannen graag een brainstorm met u in!

0
Gebelde Nederlanders
0
E-mail bevestigingen
0
Seats
0
Lead campagnes in 2022