inbound calls uitbesteden

Bent u op zoek naar tijdelijke of permanente opvang van uw inkomende telefoonverkeer naar aanleiding van bijvoorbeeld een direct mail actie? Wij zijn 6 dagen per week open. Ook heeft ons team ervaring met telefonische opvang van live inzamelacties (op televisie) en het verwerken van e-mails en binnenkomende live chats.

WAT IS HET UITBESTEDEN VAN INBOUND TELEFOONVERKEER?

Inbound telefoonverkeer zijn alle klanten, leden, donateurs of prospects die bellen naar uw organisatie. Bij het uitbesteden van inboud calls nemen onze agents al het binnenkomende telefoonverkeer van uw organisatie op.

Inbound calls kunnen onder andere sales calls zijn, bijvoorbeeld als onze agents outbound hebben gebeld en er wordt teruggebeld na een voicemail. Daarnaast kan er inbound worden gebeld na een direct mailing, bijvoorbeeld: ‘Wilt u ook gebruik maken van de zonnepanelen actie? Bel ons dan via …’

Ons contact center vangt al uw inbound calls op.

 

WAAROM IS INBOUND TELEFOONVERKEER BELANGRIJK

Het op laten vangen van uw inbound telefoonverkeer is voor belangrijk voor meerdere redenen. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor uw klanten, leden of donateurs. Ons contact center kan al uw inbound calls opvangen, zo worden alle binnenkomende oproepen gecentraliseerd.

 

HOE GAAT EEN INBOUND CAMPAGNE VAN START

Bij het starten van een inbound campagne gaan wij eerst het gesprek met u aan. Wij kijken samen met u wat het doel is van de campagne. Onze agents zijn erg flexibel op het gebied van werken in verschillende systemen. Wij gaan in eerste instantie van start in onze eigen systemen, heeft u een systeem waarmee wij moeten werken? Dan gaan wij daar ook graag mee aan de slag.

 

WIJ HELPEN U BIJ UW INBOUND CAMPAGNE

Bent u op zoek naar een callcenter om uw inbound calls uit te besteden? Converzion staat voor u klaar!

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

ledenbehoud
…Het is belangrijk om uw inbound calls goed op te laten vangen. Wij kijken samen met u wat het doel is van de campagne. Onze agents zijn erg flexibel op het gebied van werken in verschillende systemen.
Wilt u meer weten?